Afbeelding

ATTC'77-5 haalt flink uit

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Na een weekje rust was het weer volle bak bij ATTC'77 in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel. Het eerste team kreeg koploper Veldhoven 1 op bezoek.

Met uitzondering van de wedstrijden tegen Dennis Veenbrink speelden Jean Paul Kanters, Bart Boetzkes en William Vlamings spannende wedstrijden. De meeste wedstrijden vielen echter uit in het nadeel van ATTC'77. Uiteindelijk scoorde Jean Paul twee punten en Bart was goed voor één punt. William Vlamings bleef met lege handen deze keer. Na deze 3-7 nederlaag staan ze samen met Unicum 1 voorlopig op de laatste plek in de eerste klasse E.

Ook het vijfde team speelde thuis en wel tegen Stiphout 9, het team dat vorig seizoen het oude team van Bart Willems belemmerde te promoveren naar de vijfde klasse. Omdat Bart bij ATTC een team opgeschoven is, speelt hij toch in de vijfde klasse en kon hij revanche nemen tegen Stiphout 9. Dat deed hij overtuigend door al zijn wedstrijden te winnen evenals de dubbel. Thijs Smulders won ook al zijn wedstrijden en Johan Heurter won twee wedstrijden zodat de monsterzege van 9-1 op het scorebord verscheen.

Het zesde team heeft een goede start gemaakt in de zesde klasse H net als de tegenstander van deze week, Wilvo/ttv Bergeijk 7. De teams hielden elkaar in Aarle-Rixtel mooi in evenwicht met één winstpartij voor Koos Martinali en twee overwinningen voor zowel Henk Buiting als Jan Smits. Door dit gelijke spel blijft ATTC het team uit Bergeijk één punt voor met de rest van de teams op redelijke afstand.

Het achtste team heeft het hard te halen in de zesde klasse L. Na twee verloren competitiewedstrijden mochten Richard Doensen, Tessa van den Boogaard en Marijn van Krieken afgelopen week op maandag naar Veldhoven om tegen het 17e team aldaar te spelen. Tessa was in goeden doen en won al haar enkelwedstrijden. Richard en Marijn wonnen beiden één wedstrijd waarmee de punten gelijk verdeeld waren. ATTC bekleedt nu samen met Valkenswaard 6 de laatste plek.