Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 06bf19
Foto: Theo Schepers
Evenementen

Oranjecomité Aarle-Rixtel zoekt vrijwilligers voor Koningsdag

Aarle-Rixtel - Vorig jaar waren de festiviteiten tijdens Koningsdag een succes. Er waren in en om het centrum van Aarle-Rixtel allerlei activiteiten voor jong en oud. Diverse Aarlese verenigingen leverden hieraan een belangrijke bijdrage. Mede door deze vrijwilligers was deze Koningsdag in het dorp een zeer geslaagd.

Ook dit jaar wordt op iedereen weer een beroep gedaan. Vele verenigingen hebben inmiddels toegezegd om hun medewerking te verlenen aan deze feestelijke dag. Naast deze verenigingen is echter ook de hulp van individuele vrijwilligers erg welkom. Vele handen maken immers licht werk. Vandaar deze oproep aan iedereen die graag mee wil helpen om van Koningsdag 2019 in Aarle-Rixtel wederom een leuke en gezellige happening te maken. Dit jaar staan een paar nieuwe activiteiten in de planning en voor deze is de organisatie dringend op zoek naar vrijwilligers, omdat het erg jammer zou zijn als die niet kunnen doorgaan. Alle hulp is in dit verband welkom, ook al bent u maar 1 of 2 uurtjes of een deel van de dag beschikbaar.

Belangstellenden zijn daarom van harte uitgenodigd op de bijeenkomst in Conferentie Centrum de Couwenbergh op woensdag 20 maart om 20.00 uur. Bent u deze avond verhinderd, dan kunt u zich ook aanmelden via e-mail of telefoon bij onderstaande leden van het oranjecomité. Ook met ideeën voor activiteiten tijdens Koningsdag kunt u altijd bij hen terecht. Ieders bijdrage is welkom en bovendien ook hard nodig. Contact kunt u opnemen met: Leo Lucassen: 06-13486550 / lucassenvdheuvel@onsbrabantnet.nl. Wim van Dijk: 06-53794753 / wim@dijkschilderwerk.nl. Paul Geene: 06-55158811 / paulgeene@gmail.com. Jan-Willem van Dijk: 06-22804637 / Jan-Willem.van.dijk@bam.nl. Theo Schepers: 06-43101043 / theo@theoschepers.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>