Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 2ef648
Foto:
Algemeen

Stichting SteunWelzijnszorg maakt veel mogelijk in Laarbeek

Laarbeek - Als Dorpsondersteuner van Beek en Donk wil Henrie Bouwmans in dit bericht kort stil staan bij de stichting 'SteunWelzijnszorg', die de Dorpsondersteuners hebben leren kennen door een erg positief verhaal van bestuurslid Martin van Diessen.

Hij vertelde alweer een aantal jaren geleden dat 'zijn' stichting middelen heeft om allerlei initiatieven op het gebied van Zorg en Welzijn te ondersteunen. Veel omliggende kernen maakten al gebruik van de stichting maar Laarbeek nog erg weinig. Na zijn verhaal hebben de Dorpsondersteuners van Laarbeek veel verzoeken zelf ingediend maar ook organisaties en verenigingen de weg naar hun stichting verwezen.

Inmiddels zijn er in Laarbeek verschillende projecten lopende of gerealiseerd door inzet van middelen van deze stichting. Concreet noemen ze de ondersteuning van Dementievriendelijk Laarbeek, ZOD Handwerkgroep Mariahout, het project Netwerkversterking maar zeker ook de ondersteuning van de Beek en Donkse visvereniging het Geduld bij hun aanleg van een pad en een brug om het vissen voor hun iets oudere leden en leden met een beperking 'toegankelijker' te maken.

Wilt u meer weten over de stichting die zich erg breed inzet voor zorg en welzijn in de regio, dan kunt u op de website (www.steunwelzijnszorg.nl) meer over hen lezen. De Dorpsondersteuners van Laarbeek zijn meer dan tevreden over de samenwerking.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>