Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c199e5
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)
Evenementen

Nieuw op OranjeFestival: Pop-Up Outlet Store

Beek en Donk - De activiteiten van het OranjeFestival, rond Koningsdag in Beek en Donk, worden dit jaar uitgebreid met een Pop-Up Outlet Store. Deze tijdelijke 'winkel' met aantrekkelijke aanbiedingen van een aantal ondernemers, wordt op Koningsdag opgesteld op het Heuvelplein. Ondernemers die hieraan deel willen nemen, kunnen zich nu nog aanmelden. Voor de bezoekers van het OranjeFestival biedt de Pop-Up Outlet Store een unieke kans om mooie koopjes te scoren.

Op dit moment is van de volgende ondernemers bekend dat zij 'uitverkoop' gaan houden in de Outlet Store: 'Fietsvakman v.d. Berg' met allerlei aanbiedingen op fietsgebied, 'Annie's Tasjes' met koopjes op het gebied van tassen, rugzakken, portemonnees e.d., 'Annet Mode' met o.a. dameskleding, accessoires en sierraden voordeeltjes, en 'Sportshop Laarbeek' met een aantrekkelijk aanbod op sportgebied. Ondernemers die ook nog willen deelnemen, kunnen dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar: oranjefestival@outlook.com.

Programma OranjeFestival
Koningsnacht en -dag wordt het Beek en Donkse Heuvelplein weer dé plek waar iedereen gratis de verjaardag van Willem-Alexander kan vieren. Koningsnacht 26 april is er een muzikaal feest, waarvan de invulling binnenkort bekend wordt gemaakt. Op Koningsdag is er een grote verscheidenheid aan activiteiten, waaraan actief kan worden deelgenomen of waarvan, onder het genot van een hapje en/of drankje, gezellig kan worden genoten. Een onderdeel op Koningsdag zijn de markt voor ondernemers en de vrijmarkt, waarbij deelname voor beiden gratis is. Voor deze markten kan nog worden aangemeld, via het eerdergenoemde e-mailadres.

Het Heuvelplein en omgeving is dit jaar wederom, voor jong en oud, 'the place to be' om één van Nederlands grootste feesten van het jaar te vieren.

Hulp
Zonder vrijwilligers is er geen evenement. De organisatie van het OranjeFestival zoekt nog een aantal mensen die gedurende korte- of langere tijd willen helpen (vooral op koningsdag). Het gaat daarbij bijvoorbeeld om het begeleiden van springkussens, opbouwen en/of afbreken van marktkraampjes, het plaatsen van dranghekken, en na afloop afbouwen en opruimen. Belangstellenden kunnen meer informatie verkrijgen of zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: oranjefestival@outlook.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>