Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ff0c9c
Foto:
Muziek

Zelfs Eric d'n Urste speelt mee met Harmonie St Caecilia

Lieshout/Mariahout - Heb jij ook Prins Eric en zijn kapel gezien tijdens de optocht van Raopersgat of 't Heidorp? Niet Prins Erik d'n Twidde, maar Prins Eric d'n Urste! Hij had de kleinste prinsenwagen, maar de grootste kapel. En dat willen ze graag zo houden. Daarom nodigt Harmonie St Caecilia je uit om net als prins Eric en de muzikanten van zijn gelegenheidscarnavalskapel mee te spelen met hun orkesten.

Ben je oud lid, een muzikant van elders of heb je zin om een instrument te gaan bespelen? Het kan allemaal bij Harmonie St Caecilia! Ze leiden leerlingen op, ongeacht leeftijd. Maar ze zoeken ook ervaren muzikanten die mee willen spelen met het groot harmonieorkest. Waar je vandaan komt of wat je verder doet maakt niet uit, want zelfs na een prinselijke carrière kan je meespelen, bewijst de enige echte Prins Eric d'n Urste!

Want al moest Eric (Reloe) d'n Urste de scepter in 2002 alweer doorgeven, zijn hoffelijke leven is nooit gestopt. Hij is namelijk gepromoveerd van prins carnaval naar koning der Pauken. Als een vorst op zijn kroon kijkt Eric tijdens repetities en concerten vanaf zijn kruk over het harmonieorkest heen. Als slagwerker bepaalt hij het ritme van het orkest of loopt hij met de kleine trom (bijna) voorop op straat.

Eigenlijk is er niet veel veranderd. Overigens is een carnavalesk verleden geen vereiste. Zo kent de club onder andere ook 'gewone' artsen, bankmedewerkers, chauffeurs, docenten en drogisten. Iedereen kan mee doen. Voor meer informatie kijk op www.harmonielieshout.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>