Logo mooilaarbeek.nl

Landelijke opschoondag Laarbeek

Laarbeek - Fijn dat er zoveel mensen zijn die het mooie Laarbeek nog mooier willen maken. IVN Laarbeek doet dit dan ook al jaren op de Landelijke schoonmaakdag op zaterdag 23 maart. Zij verwachten iedereen die een steentje bij wil dragen om dit te verwezenlijken, om 9.00 uur bij het IVN gebouw in de Bimd.

Het IVN zorgt voor prikkers, zakken, hesjes, handschoenen, enz. Om 11.30 uur is de afsluiting zoals gewoonlijk met soep en een broodje, en voor de kinderen een snoepzak. Maar er is ook de mogelijkheid zoals iedereen in de MooiLaarbeekKrant heeft kunnen lezen om je op zondag 24 maart aan te sluiten bij een aantal verenigingen onder regie van de Laarbeekse gezondheidsrace die dit jaar eenmalig meedoen met de opschoondag. Heel fijn, zo kan men een nog veel groter gebied van Laarbeek schoonmaken wat natuurlijk ook de bedoeling is van zo'n actie. En nog meer mensen bewust maken van hoe het niet moet, met afval in de natuur, maar ook binnen de kernen kan men aan de slag. Het IVN Laarbeek wenst iedereen die mee doet een fijn ouderwets voorjaarsschoonmaak-gevoel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>