Afbeelding

Vrolijke lentebijeenkomst Zonnebloem Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - De Zonnebloem afdeling Lieshout hield donderdagmiddag 21 maart haar lentebijeenkomst, dat op een dag met echt mooi lenteweer! Op deze middag waren ook de gasten van de afdeling Mariahout uitgenodigd en met in totaal 75 mensen was de zaal van het Dorpshuis goed gevuld.

De middag werd muzikaal opgeluisterd door 'de Straotzangers', een groep van zo'n 15 zangers, samengesteld uit het Astens mannenkoor, dat zelf ruim 60 man groot is! Voor de pauze zongen de Straotzangers goed in het gehoor liggende Brabantse liedjes, vaak met een Astense achtergrond, soms wat ondeugend. Na de pauze werden er muziekbundels uitgedeeld en werden de gasten gevraagd mee te zingen met een aantal bekende liedjes, wat ook enthousiast gebeurde, vooral ook omdat het koor daar op aanstekelijke wijze toe uitnodigde. Voordat je het dan in de gaten hebt is dan een optreden van twee keer drie kwartier voorbij.

Natuurlijk werden de gasten aan het begin van de middag voorzien van koffie met cake en in de pauze van een consumptie naar keuze met wat te knabbelen daarbij. Ook werden er weer lotjes verkocht, want een muzikale middag is niet compleet als er geen loterij is geweest. Na afloop van het optreden van de Straotzangers werd de loterij gehouden, met veel gelukkige winnaars.

In april heeft Zonnebloem afdeling Lieshout een druk programma: ze gaan op 5 april naar de toneeluitvoering 'Prinselijke problemen', op 10 april naar de Mariahoutse Liederentafel en hebben zelf op 23 april weer de Koningsdag voor hun gasten.

U kunt hen in april helpen door in de Rabo clubkasactie een stem uit te brengen op de Zonnebloem afdeling Lieshout, alvast hartelijk dank.