Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f3bab1
Foto:
Algemeen

Scouting Beek en Donk maakt zich klaar voor de zomer

Beek en Donk – Op paaszaterdag 20 april trekken de scouts van Scouting Beek en Donk weer met volgeladen aanhangers Beek en Donk in om verschillende soorten bloemen en zakken potgrond te verkopen.

Het assortiment van de Scouts, bestaat uit zakken potgrond van 40 liter welke € 3,50 per zak en 3 zakken voor €10,- kosten, en verschillende bloemen in potten van 11 cm (staande potten) en 21 cm (hangende potten). Er is keuze uit roze, rode en witte geraniums, rode en roze petunia's, witte bacopa's en blauwe lobelia's, allen in 11 cm pot. Deze kosten per stuk €1,50 en 4 stuks voor €5,-. Voor de hangende potten, welke alleen vooraf te bestellen zijn, hebben we geraniums, fuchsia's en petunia's (€5,- per stuk).

Omdat de Scouts niet hun volledige assortiment op de aanhangers kwijt kunnen en om te voorkomen dat je iets wil wat ze niet meer bij hebben. Kun je via hun website: actie.scoutingbeekendonk.nl je bestelling nu al plaatsen en de betaling vindt pas plaats tijdens levering. De 21 cm hangpotten met daarin Fuchsia, Geraniums of petunia's zijn alleen via de website te bestellen. De bestellingen worden zoveel mogelijk op vrijdagavond 19 april bezorgd. Zo heb je een tweede voordeel, dat je op zaterdagochtend al meteen in de tuin aan de gang kan en je niet op de scouts hoeft te wachten. Tevens staat op hun website van iedere bloem een foto. Dus bezoek: actie.scoutingbeekendonk.nl en plaats je bestelling!

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Scouts. Zij draaien iedere donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur club en sluiten jaarlijks hun seizoen af met een Zomerkamp. Met het geld wat de leden hiermee verdien, kan de leiding weer een diversiteit aan leuke programma's aanbieden.

Tevens kun je de Scouts op zaterdagavond 4 mei tijdens de dodenherdenking bij het monument naast het gemeentehuis van Laarbeek tegenkomen, om de klok te luiden en vlaggen te hijsen.

Al deze activiteiten kan Scouting Beek en Donk bieden door de inzet van vele vrijwilligers. Op dit moment is Scouting Beek en Donk opzoek naar extra leiding. Vind jij het leuk om met kinderen het Scouting avontuur aan te gaan, meld je dan nu aan via de website: scoutingbeekendonk.nl/vrijwilligers

Wil je meer weten over de bloemen- en potgrondactie van Scouting Beek en Donk, of heb je nog vragen? Neem contact op met de Scouts via actie@scoutingbeekendonk.nl, bezoek de website scoutingbeekendonk.nl of kijk op Facebook.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>