Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Inschrijven Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel van start

Algemeen Jongeren

Aarle-Rixtel - Doe je weer mee met de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel? De hele maand april kun je je inschrijven voor het leukste kinderfeestje van het jaar! De Jeugd3Daagse is op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 augustus 2019.

Onthulling thema
Vorige week gaf de organisatie al een tipje van de sluier weg over het thema van dit jaar. Heb je het al geraden? Het thema is 'circus'! Dat belooft weer een dolle boel te worden!

Digitaal inschrijven vóór 1 mei
Inschrijven en betalen gaat digitaal via www.jeugd3daagse.nl/inschrijven. Let op: de inschrijftermijn stopt op 1 mei. Ze houden de inschrijftermijn zo strak aan omdat ze al tijdig moeten weten hoeveel vrijwilligers er ingezet moeten worden, zodat alles op een verantwoorde manier kan worden georganiseerd. Ook de betaling gaat digitaal. Deelname kost €13,00 voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 en €15,00 voor kinderen van groep 5 t/m groep 8.

Inschrijfmomenten
Ook is het dit jaar weer mogelijk om tijdens twee momenten in De Dreef in te schrijven en contant te betalen. De inschrijfmomenten zijn op zaterdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur en dinsdag 16 april van 19.00 tot 20.00 uur.

Vrijwilligers gezocht
De Jeugd3Daagse wordt door een team van zo'n 15 enthousiaste vrijwilligers vorm gegeven. Met meer dan 300 deelnemende kinderen is dat aantal niet voldoende. Zij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers. Dat kan zijn in de vorm van groepsleiding, het begeleiden van spellen of wat dan ook. Alle hulp is welkom! Aanmelden als groepsleiding/vrijwilligers gaat via de website: www.jeugd3daagse.nl/inschrijven.

Rabobank Clubkas Campagne
De Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel doet dit voorjaar ook weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank kunnen hen financieel ondersteunen. Dat gaat heel eenvoudig door je stem op hen uit te brengen. Uiteindelijk kan dit een mooi geldbedrag opleveren dat ze kunnen besteden aan drie supergave dagen voor de Aarlese kinderen! De Rabobank Clubkas Campagne loopt van 4 t/m 30 april. Stemmen gaat via de website van Rabobank Peel Noord. Alvast dank voor je stem!