Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Infomiddag over het Openbaar Vervoer en de OV-Chipkaart

Lieshout - KBO Lieshout organiseert in samenwerking met KBO-Brabant en het Reizigersoverleg Brabant een voorlichtingsmiddag over het Openbaar Vervoer en de OV-Chipkaart. Deze infomiddag vindt plaats op dinsdag 18 april om 13.30 uur in het Dorpshuis van Lieshout.

Om mee te kunnen (blijven) doen aan diverse activiteiten speelt vervoer een belangrijke rol. Naast de fiets of de auto kan het Openbaar Vervoer een goed alternatief zijn. De bus of de trein nemen kan lastig zijn, want er is in de loop van de jaren wel een en ander veranderd. Wie meer vertrouwd wil raken met het Openbaar Vervoer en de OV-chipkaart, is daarom welkom op deze informatiebijeenkomst. Als u ter plekke ook hulp bij de aanvraag van een OV-chipkaart wilt, breng dan uw ID-kaart of paspoort mee.

Deelname aan deze middag is gratis, wel graag aanmelden in verband met de planning. Dat kan bij de inloop tot en met dinsdag 16 april of per mail naar het secretariaat: kbolieshout@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>