Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

SeniorKunstCafé in 't Oude Raadhuis

  | Fotonummer: 07f83e
Foto:

Beek en Donk – In 't Oude Raadhuis aan het Heuvelplein in Beek en Donk wordt op donderdag 25 april, van 14.00 tot 15.30 uur wederom een SeniorKunstCafé gehouden. Ook nu is er weer een speciale ontmoeting.

Ditmaal achtergrondinformatie over de Kunstroute Laarbeek. Met een korte rondgang langs de in 't Oude Raadhuis getoonde werken van kunstenaars uit alle 4 de kernen van Laarbeek. Daarbij is alle gelegenheid om vragen te stellen en samen te genieten van een heerlijk middagje uit.

De Stichting Kunstroute Laarbeek hoopt dat heel veel mensen elkaar ontmoeten om zo het belang van cultuur en recreatie in Laarbeek te stimuleren. Deze speciale middag voor senioren is geheel gratis. U hoeft zich alleen vooraf aan te melden. Ook voor een gratis kopje thee of koffie wordt gezorgd. Aanmelden is mogelijk per e-mail: info@oudraadhuis.nl of telefonisch: 0492-462387 (Daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat).

Meldt u nu nog snel aan, met uw vrienden- of dames-/herengroep, vol is vol. 't Oude Raadhuis wenst u weer heel veel plezier toe en onthalen u graag. Zie ook www.oudraadhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>