Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bbb069
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
Jongeren

Schrijf je in voor de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - De hele maand april kan er ingeschreven worden voor het leukste kinderfeestje van Aarle-Rixtel: de Jeugd3Daagse! Traditiegetrouw in de laatste week van de zomervakantie en dit jaar van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 augustus. Inschrijven gaat via de website www.jeugd3daagse.nl/inschrijven.

Daarnaast is het dit jaar weer mogelijk om tijdens de speciale inschrijfmomenten in De Dreef in te schrijven. U kunt dan het gepaste inschrijfgeld (€13,00 voor kinderen uit groep 1 t/m 4 en €15,00 voor kinderen uit groep 5 t/m 8) contant voldoen. De inschrijfmomenten zijn op: zaterdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 16 april van 19.00 tot 20.00 uur.

Vrijwilligers gezocht
De Jeugd3Daagse wordt door een team van circa 15 enthousiaste vrijwilligers vorm gegeven. U zult begrijpen dat dit met meer dan 300 deelnemende kinderen niet voldoende is. De organisatie is daarom op zoek naar vrijwilligers die hen kunnen helpen. Dat kan zijn in de vorm van het begeleiden van de groepjes kinderen, het leiden van de spellen of wat dan ook. Alle hulp is meer dan welkom! Aanmelden als vrijwilliger gaat ook via de website: www.jeugd3daagse.nl/inschrijven.

Rabobank Clubkas Campagne
De Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel doet ook weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de bank kunnen de Jeugd3Daagse financieel ondersteunen. Dat gaat heel eenvoudig door uw stem op hen uit te brengen. Uiteindelijk kan dit een mooi geldbedrag opleveren dat ze kunnen besteden aan drie supergave dagen voor de Aarlese kinderen! De Rabobank Clubkas Campagne loopt nog tot en met 30 april. Stemmen gaat via de website van Rabobank Peel Noord. U kunt uiteraard ook uw stem uitbrengen tijdens een van de inschrijfmomenten in De Dreef op 13 en 16 april. Alvast bedankt voor uw stem!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>