Logo mooilaarbeek.nl
Martin Panman   | Fotonummer: cce46c
Martin Panman (Foto: )
Algemeen

'Laarbekenaar naar de Top voor KiKa'

Beek en Donk - Eind mei 2018 heeft Martin Panman (58) uit Beek en Donk besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Martin is deelnemer geworden aan de wandelexpeditie: een klim wandelweek via 'Naar de Top voor KiKa' in de Zwitserse bergen in de eerste week van september van 2019.

Martin: "Gedurende een hele week gaat ons team van zo'n 12 personen de uitdaging aan met diverse 4000 meter hoge bergen (4000'ers) in een fantastisch natuurgebied!" De week wordt door de deelnemers zelf betaald.

Martin gaat verder: "Mijn motivatie hiervoor is al eerder ontstaan toen 'Naar de Top voor KiKa' deze expedities organiseerde. Helaas stopte in 2015 de organisatie. Nu er weer opnieuw uitdagingen kunnen worden aangegaan heb ik direct besloten mee te doen. Nu of nooit. Mijn vrouw en ik zijn in de gelukkige omstandigheid dat onze kinderen en kleinkinderen gezond zijn. Dat is toch niet zo vanzelfsprekend allemaal. Denkend aan de jonge Tijn met zijn nagellak actie bij Serious Request en natuurlijk aan Daan uit ons eigen dorp, die in 2018 overleed. Bekend bij één van onze kleinzoons bij de scouting. Dat zet je weer met beide benen op de grond. Vandaar dat ook ik mij wil inzetten voor dit doel, waarmee wij een serieuze bijdrage willen doneren aan KiKa. Deze stichting is vooruitstrevend in het onderzoek naar kinderkanker. Hiervoor is veel geld nodig."

Martin: "Ik hoop dat mijn ultieme uitdaging jullie motivatie is om mij te steunen. Hartelijk dank daarvoor." Steun Martin en/of kijk voor meer info op www.actievoorkika.nl/martin-panman. "Niets doen kan altijd nog", besluit Martin.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>