Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 05adcc
Politiek

Voorbespreking De Werkgroep

Laarbeek – De Werkgroep houdt op donderdag 11 april de voorbespreking van de commissievergaderingen van april. De voorbespreking is in het Dorpshuis in Lieshout, om 20.15 uur staat de koffie klaar.

De eerste vergadering is die van de commissie Algemene Zaken op dinsdag 16 april met op de agenda; De presentatie enquête ondernemersfonds Laarbeek, presentatie activiteiten innovatiehuis, voortgang aanpassing ontmoetingscentrum i.v.m. voorgenomen verhuizing Harmonie, beschikbaar stellen budget viering 75 jaar bevrijding Laarbeek en de vaststelling van het preventie en handhavingsplan alcohol en jongeren. De commissie Sociaal Domein heeft geen vergadering. Op de agenda van de commissie Ruimtelijk Domein van 17 april staat; Presentatie proef Bosscheweg, Krediet om de proef uit te kunnen voeren, krediet voor het opstellen van een speelruimteplan. U kunt de volledige agenda's vinden op de site van de gemeente.

U bent van harte welkom maar bent u niet in de gelegenheid om te komen en wilt u toch uw mening kenbaar maken dan kan dat via het mailadres dewerkgroep@gmail.com of via de raadsleden. U vind hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree raadslid van De Werkgroep: 0492-463951.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>