Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3ad511
Foto:

SeniorKunstCafe in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk – Ook nu is er weer een speciale ontmoeting in 't Oude Raadhuis in Beek en Donk, op 25 april van 14.00 tot 15.30 uur. De voorzitter van de Kunstroute Laarbeek, dhr. Henrie Segboer, geeft extra achtergrondinformatie over de Kunstroute die eens per 2 jaar plaats vindt.

Deze middag is voor alle senioren, mantelzorgers en kunstvrienden uit de regio. Dit is dé gelegenheid om vragen te stellen en samen te genieten van een heerlijk uitje. Deze speciale middag is geheel gratis. Het enige wat zij vragen is dat u zich vooraf aanmeldt zodat ze met het inrichten rekening kunnen houden met het aantal. Geeft u zich nog snel op, er zijn nog plaatsen beschikbaar. Ook voor een gratis kopje thee of koffie wordt gezorgd.

Aanmelding kan via e-mail: info@oudraadhuis.nl of telefonisch 0492-462387 (Daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat).

Kijk voor meer info op www.oudraadhuis.nl of bezoek de Facebookpagina. 't Oude Raadhuis is gelegen aan het Heuvelplein 8 in Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>