Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 58467e
Algemeen

Rommelmarkt Sparta'25 met muzikaal vermaak

Beek en Donk – De vijfde editie van de rommelmarkt van Sparta'25 wordt gehouden op 30 juni. Ieder jaar wordt deze markt groter, beter bezocht en beter georganiseerd. Een rommelmarkt met circa 200 kramen, horeca, muziek en vermaak. Een uitje voor jong en oud.

Dit jaar komt de Hollandstalige topzanger Ronald Reinhart op de markt zingen. Hij is ook bekend van het tv programma 'Bloed zweet en tranen'. Ook de Beek en Donkse Muziekmakerij de BiksBent komt spelen. Dus het wordt weer een zeer gezellig dagje uit voor iedereen. De tijd van de optredens wordt binnenkort bekendgemaakt. Houd daarvoor de Sparta'25 site, DeMooiLaarbeekKrant of Facebook in de gaten.

Kraam of grondplaats huren?
Wilt u zelf een kraam of een grondplaats om uw eigen spullen te verkopen, dan kan natuurlijk ook. Een kraam heb je al voor €20,00. Deze staat al opgezet voor u klaar. Of liever een grondplaats, dan kan ook voor €10,00. Voor meer informatie over de rommelmarkt kijk op www.rommelmarktsparta25.nl.

Heb jij spullen die Sparta'25 mag verkopen?
Heb jij de zolder of de garage opgeruimd? Ben je daar nog leuke, mooie, bruikbare spullen tegen gekomen? Maar weet je niet goed waar je er mee naar toe moet? Neem gerust contact met Sparta'25 op. En natuurlijk ook als u binnenkort spullen tegenkomt die je het liefst direct kwijt bent.

Zoals ieder jaar zamelt Sparta'25 namelijk spullen in die de vereniging zelf verkoopt op de rommelmarkt. De opbrengsten hiervan komen geheel ten bate van de vereniging. Hebt u nu al spullen die zij op de rommelmarkt mogen gaan verkopen? Bel hen dan gerust! Dan spreken ze af of u ze naar Sparta'25 brengt of dat zij ze bij u thuis ophalen. Bel met één van de volgende personen en dan wordt het geregeld: Danny Verlijsdonk: 06-22860232, Bas v.d. Vossenberg: 06-53828707 (na 16.00 uur) of met Gerry Vogels: 06-48613727.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>