Logo mooilaarbeek.nl

Programma meimaand kerk OLV Presentatie

Aarle-Rixtel - De meimand wordt geopend op traditionele manier met een plechtige eucharistieviering op zondag 5 mei om 9.30 uur in de kerk. Het Onze Lieve Vrouwegilde, het Sint Margarethagilde, Harmonie De Goede Hoop en Gemengd Koor De Klokkengieters Aarle-Rixtel luisteren deze plechtigheid op.

Na afloop trekken ze in processie met het Aarlese Lieve Vrouwke in hun midden naar de kapel. Staande voor de kapel bidden, zingen en spelen ze voor 'ons aller moeder' en brengen haar daarna weer terug op haar vertrouwde plekje.

Op zondag 12 mei is de viering van de Eerste Communie om 11.00 uur in de kerk.

Zondag 19 mei is er om 9.30 uur een Eucharistieviering in de kerk, met medewerking van het Kerkkoor Onze Lieve Vrouw Presentatie. Zondag 26 mei is er een Eucharistieviering om 9.30 uur in de kerk, met medewerking van de Cantorij.

Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) is er een viering in de Mariakapel om 9.30 uur. Vanwege de drukke jaarmarkt vieren ze dit feest in de Mariakapel, met samenzang. Er is op deze dag geen eucharistieviering in de kerk!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>