Logo mooilaarbeek.nl
De Leonardus Fanfare uit Beek en Donk op Paaspop   | Fotonummer: e48b08
De Leonardus Fanfare uit Beek en Donk op Paaspop (Foto: Femke de Schepper)

Beek en Donkse Leonardus Fanfare op Paaspop

Laarbeek/Schijndel - Het festivalseizoen is afgelopen weekend van start gegaan tijdens Paaspop in Schijndel. Zo'n 90.000 bezoekers genoten van heel veel muziek, een mooie aankleding, fijne sfeer en het heerlijke weer. Eén van de hoogtepunten tijdens deze editie was de Fanfaraoke. Een karaoke met een Fanfare.

Onder begeleiding van de Leonardus Fanfare uit Beek en Donk kon je in een overvolle Loco Royale mee blèren met kneiters van hits. Loco Royale is de feesttent van Paaspop gerund door de Loco Loco Discoshow, die overigens ook Beek en Donkse roots hebben. Loco Royale is een kweekvijver voor nieuwe gekke verrassende grappige bijzondere eigenaardige concepten. Zelfs in Japan, de bakermat van de karaoke, was deze bijzondere karaoke vorm nog nooit eerder vertoond. Deze variant bleek zo'n enorm succes dat de zeer uitbundige presentator spontaan riep dat Fanfaraoke volgend jaar weer terug gaat komen. Ze zijn nu al benieuwd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>