Anouk v.d. Oever met 'Amigo'
Anouk v.d. Oever met 'Amigo' Foto: Col Warnaar

Eerste outdoor wedstrijd pony's

Sportnieuws

Lieshout - De eerste outdoor dressuurwedstrijd voor pony's werd op vrijdag 26 april gereden bij Manege D'n Perdenbak. Het was een fijne avond voor de wedstrijd en het buitenterrein lag er weer netjes bij. Dit was tevens het begin voor het pony kampioenschap outdoor en wie na 3 van de 4 wedstrijden bovenaan staat verdient de titel en krijgt een mooie clinic van Melódía. De organisatie bedankt hun vrijwilligers voor hun inzet en hulp en Jaberg Cleaning voor de extra prijzen tijdens deze wedstrijd.

Uitslag Laarbeekse deelnemers
In de klasse B startte Anouk v/d Oever met Amigo en zij werden 4de met 183,5 en 2de met 185 punten. Juul Hellings en Jelly Bean werden 6de met 182 en 4de met 182,5 punt.

In de klasse L kwamen Sabine Witlox en Jessie in de ring en zij werden 1ste met 187 en 3de met 182,5 punt. Nadieh Koopman en Den Ostriks Lizzy werden 3de met 184 en 1ste met 186 punten.

In de klasse M reden Emma Huizer en Xam mee en zij werden 2de met 184 en 4de met 182 punten.

Iedereen gefeliciteerd met hun behaalde resultaat en mooie punten en graag tot 24 mei, dan is er weer een pony wedstrijd. De eerstvolgende wedstrijd is echter op 10 mei en dan komen de paarden weer in actie. Voor beide wedstrijden kun je via mijnknhs.nl inschrijven. De volledige uitslag en het overzicht voor het kampioenschap staat op www.stichtingderaam.nl.