Logo mooilaarbeek.nl
Archief   | Fotonummer: f5b1c9
Archief (Foto: Joost Duppen)

Meulensteen/van Lieshout zegeviert dan toch

Beek en Donk - In het allerlaatste competitieduel van dit seizoen heeft Meulensteen/van Lieshout dan toch eindelijk haar zege te pakken. Waar het al het gehele jaar tegenaan hikt is dan nu gelukt. Nadat vorige week een bijna zekere overwinning nog weg werd gegeven in het slot van het duel, was het nu na 36 minuten toch Meulensteen die als overwinnaar van het veld stapte.

Tegenstander Café Thuis viel de bittere eer te beurt om deze nederlaag te slikken. Het duel kende een positief scoreverloop voor Meulensteen, maar Thuis kwam halverwege toch op gelijke hoogte. Die 3-3 stand was twee minuten later opgewerkt naar 4-4 en weer vier minuten later leidde Meulensteen met 6-4. De 6-5 aansluiting van Thuis maakte het nog even spannend, maar daar bleef het ook bij. E. Zich, B. Meulensteen en J. Otten troffen ieder tweemaal en zorgden zo voor de eerste driepunter. Eindelijk!

BrabantTent en FC van de Burgt streden aan het begin van de avond om plek 3 in de B-klasse. In een duel waarin kansen over en weer er maar niet in wilden gaan bleek FC van de Burgt uiteindelijk de meest gelukkige. Het werd 3-0 en daarmee werd, voorlopig, de derde plek behaald. BrabantTent wist dat het met deze nederlaag plek 5 had weten te bemachtigen. Al met al toch teleurstellend gezien de eerste vijf duels van het seizoen waarin het geen enkel puntverlies leed.

De derde kanshebber voor plek 3 was Rijwielhandel van den Berg. In FC Avondrood kende zij een lastige opponent in het eerste deel van het onderlinge duel. De 1-1 stand was hiervan het resultaat. In het tweede part viel er geen enkele twijfel te bespeuren in wie er de sterkste van de twee was. R. Engels had met drie doelpunten een flink aandeel in de zes goals die toen vielen. De Rijwielhandel boekte een 7-1 overwinning en nam zo plek 3 over van FC van de Burgt, aangezien twee zeges op datzelfde FC van de Burgt in Van den Berg's voordeel spreekt. Avondrood eindigt dit jaar op plek 6.

De nummer twee in de A-klasse, Aben & Slag Advocaten, had zich voorgenomen om het seizoen met glans af te sluiten. Daarvoor zou het moeten afrekenen met Hurkmans Plaatwerk BV. De debutant op het hoogste niveau plakt er nog een jaartje aan vast op datzelfde niveau en toonde in dit treffen even dat ze groots plannen hebben. Na een vroege achterstand te hebben opgelopen liet Hurkmans in het vervolg er geen twijfel over bestaan wie er de meeste aanspraak op de zege mocht maken. Hurkmans won, enigszins verrassend, met 6-4. Een knappe zege!

Dat mag ook gezegd worden van Sevenmiles.nl/Café-Zaal van de Burgt. Zij klopten Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. De 1-1 stand na 7 minuten was voor Sevenmiles het sein om even gas te geven en over Lindeboom heen te denderen. S. Meulensteen wist zijn pantoffel driemaal scherp te stellen en had daarmee een groot aandeel in de 5-2 overwinning. Door deze zege kwamen beide teams ook in punten gelijk in de rangschikking. Voor Lindeboom teleurstellend, Sevenmiles.nl mag terugkijken op een prima seizoen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>