Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c46b1f
Foto: Ingezonden
Jongeren

'Crazy 88', het knotsgekke spel bij &RG-teens

Lieshout - Bij Crazy 88 gaat het om 88 bijzondere opdrachten. &RG-teens Lieshout organiseert dit superleuke spel met als startpunt de jongerenruimte in het Dorpshuis te Lieshout.

Wie scoort in no-time zoveel mogelijk punten door middel van het uitvoeren van bijzondere opdrachten! Er zijn leuke prijzen te winnen, maar belangrijker nog: er staat een verrassing opgesteld voor het verliezende team. Wil je mee doen? Zorg er dan voor dat je een groepje vormt van 4 tot 7 tieners en 1 ouder/begeleider en dat je herkenbaar bent als groep. Lukt dit niet dan worden er op de avond zelf groepen samengesteld.

Je kunt je tot en met 22 mei inschrijven via www.energyteens.nl. Per groep is er minimaal één telefoon nodig welke foto's en filmpjes kan maken en gebruik kan maken van Whatsapp. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Crazy 88 wordt gehouden op vrijdag 24 mei. De jeugdruimte is open vanaf 19.30 uur, zorg dat je er op tijd bij bent om het allemaal mee te kunnen maken want voor je het weet is het 22.00 uur en weer tijd om naar huis te gaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>