Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 172739
Foto:

Zwemvereniging naar Sportiom

Beek en Donk - Dat de leden van zwemvereniging Beek en Donk van zwemmen houden is bekend… tja, anders waren ze geen lid bij deze vereniging. En laat er nou net een prachtig zwemparadijs in 's-Hertogenbosch liggen; Sportiom.

Op zaterdag 18 mei stond een uitje voor hun jeugd van 9 t/m 15 jaar op de planning. Om 10.30 uur zijn ze vanuit Beek en Donk met auto's vertrokken naar 's-Hertogenbosch. Om er samen een gave dag van te maken. Er is van alles te doen; diverse glijbanen, wildwaterrivier Coco Wave, een golfslagbad, enz. Iedereen had er zin in. Gelukkig kwamen de kids hen zo af en toe verlossen van snoepjes. Om 13.00 uur kwam iedereen volgens afspraak gezellig frietjes eten om vervolgens weer snel te gaan zwemmen.

Helaas kwam rond de klok van 17.00 uur een einde aan deze gezellige dag en kon iedereen weer moe maar voldaan huiswaarts. Jongens en meisjes bedankt voor jullie enthousiasme en tot donderdag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>