Logo mooilaarbeek.nl

Seizoensafsluiting Keezenspel bij Sparta'25

Beek en Donk - De laatste keezenavond van dit seizoen bij Sparta'25 is op woensdag 29 mei. Weer een gezellige avond voor iedereen. Wil jij ook mee doen. Dus geef je dan snel op. Opgeven kan via het item in de agenda op www.sparta25.nl of via sparta25keezen@gmail.com.

Aan het einde van deze avond worden naast de winnaars van de avond ook de eindejaarswinnaar bekendgemaakt. Ook de eindwinnaars ontvangen natuurlijk een mooie prijs.

Er zijn na woensdag negen avonden gespeeld. De resultaten van de beste zeven speelavonden tellen voor het jaarklassement. De strijd is nog spannend. Twee personen staan bovenaan met 23 gewonnen wedstrijden 5 personen staan op 22 gewonnen wedstrijden. Alles is dus nog mogelijk.

Maar maak je geen kans op de seizoensprijs, je hebt sowieso een gezellige avond als je mee komt doen. Ook maak je weer kans op mooie prijzen in de loterij. Tot woensdag 29 mei in de Sparta-kantine.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>