Logo mooilaarbeek.nl

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor Howeko is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar een penningmeester. Hobby, werk en contact zijn de raakvlakken voor Howeko. Met 40 begeleiders zijn ze gastvrij voor 250 bezoekers per week die hun hobby uitoefenen en zo contact met anderen hebben.

De penningmeester heeft in het goed functionerend bestuur een belangrijke rol. Hij/zij beheert de financiën en leidt geldstromen in goede banen. Je brengt wekelijks een bezoek aan Howeko en vervult ook een sociale rol in deze gezellige club.

Gastvrouwen/-heren dierenpark
Voor dierenpark 't Regter Eind worden gastvrouwen/-heren gezocht. Elke ochtend en regelmatig 's middags zijn er vrijwilligers aanwezig op het dierenpark voor de verzorging van de dieren en het onderhoud van het park. Van u wordt verwacht dat u een sociaal karakter heeft en zelfstandig kunt werken. De werkzaamheden bestaan eruit dat u eventuele vragen van bezoekers kunt beantwoorden en eventueel zelfs iets te drinken kunt aanbieden. Een zekere affiniteit met dieren is wel nodig.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>