Afbeelding

Roefeldag in Beek en Donk, Lieshout en Mariahout

Algemeen

Laarbeek - Nog maar een paar dagen, zaterdag 8 juni, dan is het Roefeldag in Beek en Donk, Lieshout en Mariahout. De groepjes zijn ingedeeld, de begeleiders weten welke roefeladressen ze gaan bezoeken. Alles is klaar om er weer een mooie dag van te maken. Onderstaand is er per kern nog wat extra informatie.

Beek en Donk
Tijdens Roefeldag is basisschool De Muldershof de plek waar aangemeld en afgemeld moet worden. Gebruik hiervoor je groepsnummer. Op school is de hele dag iemand van de organisatie aanwezig om vragen te beantwoorden. In geval van nood is het telefoonnummer dat op de brief staat bereikbaar. Tijdens de Roefeldag kun je tot 16.00 uur bij IJssalon De Verrassing terecht voor een ijsje en aan de andere kant van het plein kun je je lekker vermaken op een springkussen bij Snackbar de Donck. De organisatie hoopt dat iedereen een leerzame en gezellige dag heeft. Maak je foto's? Stuur ze naar het mailadres op de website van de Roefeldag. Zij gebruiken ze graag om hun website aan te kleden.

Lieshout
De organisatie is in volle gang. Er hebben zich veel kinderen aangemeld. Op dinsdag 5 juni is de informatieavond geweest. Alle begeleiders van de groepjes hebben de informatie die ze nodig hebben voor de Roefeldag. Het Dorpshuis in Lieshout is de centrale plek tijdens deze dag. Hier wordt 's middags ook geluncht. De organisatie wenst iedereen een leerzame en leuke dag toe.

Mariahout
In Mariahout is de organisatie van de Roefeldag klaar voor een leuke en leerzame ochtend. Door een fijne samenwerking met de organisatie van de Roefeldag in Lieshout, mogen een aantal groepjes uit Mariahout ook Roefeladressen in Lieshout bezoeken. De groep achters van Mariahout gaan in Beek en Donk roefelen. Alle begeleiders weten welke roefeladressen ze gaan bezoeken. In Mariahout is de centrale plek deze ochtend het Buurthuis. Hier staat de hele ochtend ranja klaar en kan iedereen een broodje komen eten. Ook mogen alle kinderen een lekker ijsje gaan eten bij de Pelgrim.

Alle vrijwilligers van de Roefeldag hopen dat het weer een leuke, leerzame en geslaagde dag gaat worden.