Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: b834c6
Foto: Joost Duppen

Inschrijvingen activiteiten Laarbeek Actief zomervakantie gestart

Laarbeek – Laarbeek Actief heeft weer een groot aantal activiteiten georganiseerd voor de zomervakantie. In de week van 9 tot en met 12 juli kan er weer deel worden genomen aan allerlei leuke activiteiten.

In de zomervakantie zijn voornamelijk activiteiten op touw gezet voor de basisschooljeugd. Zo houden ze o.a. Olympische waterspelen, Archery Attack buiten, Plein Actief en wat vorig jaar een enorm groot succes was: het 'luchtkussenspektakel' voor groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Kijk voor meer informatie op www.laarbeekactief.nl.

In samenwerking met verschillende locaties en begeleiding, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je hierbij bent en op tijd aanmeldt. Aanmelden is nog mogelijk tot en met 3 juli 18.00 uur, via www.laarbeekactief.nl/vakantie. Houd ook de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en de website in de gaten, voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina. Daar blijf je op de hoogte en tref je informatie aan over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kun je ook mailen naar: jvdenden@vierbinden.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>