Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c2f161
Foto:
Sport

Bettine Vriesekoop komt naar TTV Een en Twintig

Beek en Donk - Hoog tafeltennisbezoek voor TTV Een en Twintig op woensdag 11 september: Bettine Vriesekoop geeft dan een lezing en een trainingsclinic in de Tafeltennishal in Beek en Donk.

TTV Een en Twintig is ontzettend verheugd dat Bettine naar Beek en Donk komt om over haar passie, carrière en visie te vertellen. Deze sluiten perfect aan op de ambitie van de tafeltennisvereniging. De zaal gaat woensdag 11 september om 9.30 uur open, de lezing van Bettine start om 10.30 uur en om 11.30 uur wordt er gezamenlijk een uurtje getafeltennist.

Iedereen is deze ochtend welkom, leden van TTV Een en Twintig en HOWEKO, maar ook andere geïnteresseerden. Jeroen Engelhart zal op deze ochtend kort een toelichting geven op het Startersprogramma over de oudere (50+) spelers. Samen met Tim van Dalen en Eva Verrijt verzorgt Jeroen Engelhart op donderdagavonden een 10 weken durend programma voor beginnende 50+ ers. Dit programma gaat starten in september.

Zomertijden
In verband met de vakantie is de zaal op maandagavond gesloten tot 19 augustus. De jeugd- en senioren training start weer op maandagavond 19 augustus. Tijdens de zomervakantie is de zaal op donderdagavond vanaf 19.00 uur gewoon open. Iedereen is van harte welkom om een potje te komen tafeltennissen, dutchtennissen of om een praatje te maken in de gerenoveerde kantine!

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>