Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0558ef
Foto:
Sport

Twee winnaars bij vierde koningswedstrijd Het Geduld

Beek en Donk - De vierde - en laatste - koningswedstrijd voor de vakantie van HSV Het Geduld vond zaterdag 13 juli plaats. Een wedstrijd in het kanaal, iets waar iedereen bang voor is. Deze keer waren er twee winnaars met evenveel punten: Martien Vogels en Henk v.d. Vegt. Door deze winst is Martien nu ook de nieuwe lijstaanvoerder.

Er werd door bijna iedereen vis gevangen, waarbij de kanttekening geplaatst moet worden dat er veel kleine visjes bij zaten. Doordat er ook een paar grote vissen gevangen werden, was er toch nog bijna 11 kilo vis binnen gehengeld door de vissers.

Martien Vogels en Henk v.d. Vegt behaalden ieder 47 punten. Martien ving 32 vissen met een totaalgewicht van 2640 gram. Henk ving liefst 77 vissen maar had minder gewicht: 800 gram. De derde plaats was met 68 vissen (640 gram) voor Ronald Bosmans. Hij behaalde 45 punten.

Martien Vogels is met 173 punten de lijstaanvoerder. Hij wordt gevolgd door Riny van den Elsen met 149 punten en Peter Beerens op de derde plaats met 146 punten.

Nu is het vakantie voor de koningsvissers. Voor de achterblijvers de kans om wat te oefenen om na de vakantie terug te komen. Het Geduld wenst daarom iedereen een fijne vakantie toe en hoopt jullie terug te zien op zaterdag 24 augustus, wanneer de volgende koningswedstrijd op de visvijver staat gepland.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>