Logo mooilaarbeek.nl
Tijdens jeugdwedstrijden, -trainingen en andere jeugdactiviteiten mag er niet meer gerookt worden op de Laarbeekse sportparken   | Fotonummer: 7c4bba
Tijdens jeugdwedstrijden, -trainingen en andere jeugdactiviteiten mag er niet meer gerookt worden op de Laarbeekse sportparken (Foto: Joost Duppen)
Gezondheid

Laarbeekse sportparken rookvrij

Laarbeek - De sportverenigingen op de vier sportparken binnen de gemeente Laarbeek, onder de vlag van Laarbeek Verenigt, hebben besloten tot het invoeren van het beleid 'Rookvrije sportgeneratie' (www.rookvrijegeneratie.nl).

Dit beleid is een initiatief van de Hartstichting met als doel om rookvrij opgroeien vanzelfsprekend te maken. Op deze manier geven ze alle kinderen het goede voorbeeld, beschermen ze ze tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomen ze schadelijk meeroken.

Vanaf de start van seizoen 2019 – 2020, zijn op sportpark 'de Heibunders' in Mariahout, sportpark 't Luytelaar in Lieshout, sportpark 'de Hut' in Aarle-Rixtel en op 't Heereind' in Beek en Donk de rookvrije richtlijnen van kracht tijdens jeugdwedstrijden, jeugdtrainingen en andere jeugdactiviteiten. Door middel van borden bij de ingang en op kritische plekken op het sportpark wordt iedere bezoeker attent gemaakt op het beleid. Met de invoering van deze richtlijnen wordt een grote stap gezet richting een gezond sportklimaat voor iedereen!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>