Logo mooilaarbeek.nl
Vlnr: Jos van den Heuvel Hoofdman, Gerard Maas Erekampioen en Henk van der Velden Kampioen   | Fotonummer: bd5e8a
Vlnr: Jos van den Heuvel Hoofdman, Gerard Maas Erekampioen en Henk van der Velden Kampioen (Foto: )

Gerard Maas Erekampioen wipschieten in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Op het Jan van Dooren Paviljoen in Aarle-Rixtel vond zondag 11 augustus een kringwedstrijd Brabants Wipschieten van het Onze Lieve Vrouwe Gilde nabij het Hagelkruis in Aarle-Rixtel.

Onder de stralende zon werd er door 30 schutters gestreden om de hoogste eer van deze wedstrijd. De schutters hielden lang stand, er werd weinig gemist waardoor er veel afkamrondes geschoten moesten worden. De Erekampioen werd Gerard Maas van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel die de andere schutters de baas bleef. Kampioen werd Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel die tevens 1e bejaarde, 5e personeel en de 6e prijs Vrije Hand schoot.

Bij het onderdeel personeel was Gerard van de Linden van het Sint Servatius gilde uit Lieshout oppermachtig en behaalde de 1e prijs. Goen Vorstenbosch van hetzelfde gilde werdt 4e op dit onderdeel, gevolgd door haar man Bert Vorstenbosch die 6e werd. Op het onderdeel Vrije Hand was een 4e prijs weggelegd voor Hans van de Boomen van het Sint Antonius en Sint Sebastianus Gilde Gemert.

Verder waren er puistprijzen voor: 1e Ben van Noordwijk Aarle-Rixtel, 2e Tonny v.d. Rijt (Aarle-Rixtel), 3e Tonny Gevers (Beek en Donk), 4e Joop Kerster (Aarle-Rixtel), 5e Noud Weijers (Aarle-Rixtel), 6e Bert Vorstenbosch (Lieshout) en 7e Tonny Gevers (Beek en Donk).

De volgende kringwedstrijd is op zondag 18 augustus bij het Schutsgilde van Sint Antonius Abt te Mierlo-Hout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>