Afbeelding

Lifestyle Center Laarbeek Fysiotherapie actief bij Buffelrun

Algemeen

Beek en Donk/Boerdonk - Voor de derde keer alweer, liep Lifestyle Center Laarbeek Fysiotherapie zaterdag 17 augustus de Buffelrun mee met een groep mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Een super enthousiaste groep van 13 NAH'ers met ieder een eigen buddy, ging om 15.45 uur richting de start om de strijd aan te gaan met de vele obstakels en modder natuurlijk. Ondanks het koude weer hebben ze toch maar mooi allemaal de finish weten te bereiken, super!

Voor mensen met NAH is het niet vanzelfsprekend om zo'n run af te leggen. Door mensen die langs de kant staan aan te moedigen, muziek en dan natuurlijk ook die obstakels, zijn er behoorlijk wat prikkels aanwezig die voor hen lastiger te verwerken zijn. Daarom ook een dikke duim voor de organisatie die van tevoren zoveel mogelijk mensen hebben geïnstrueerd, waardoor er vrijwel geen muziek op de route was en de mensen die langs de kant stonden rustig aanmoedigden.

Lifestyle Center Laarbeek Fysiotherapie wil alle deelnemers, hun buddy's en de organisatie bedanken voor weer een geweldige editie. Tot volgend jaar!