Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 597fa3
Foto: Politie Gemert-Bakel/Laarbeek
Politie/Brandweer/Ambulance

Getuigen gezocht van grove diefstal in Beek en Donkb

Beek en Donk- Op maandag 19 augustus rond 15:00 uur kwam een bewoonster aan de Beukenlaan in Beek en Donk thuis. Bij aankomst zag zij dat een onbekende man driftig in de weer was om spullen uit haar garage weg te halen en deze in een witte Volkswagen Caddy laadde.

De verbouwereerde vrouw vroeg de man wat hij aan het doen was. Hierop stapte hij in zijn auto en bij het wegrijden reed hij langzaam tegen haar been. De vrouw gaf zich niet gewonnen en sprong op de motorkap in de hoop dat de man niet verder zou rijden. Dat gebeurde echter wel. Door naar voren en naar achteren te rijden en te remmen hoopte de man dat de vrouw van zijn auto zou gaan. Nadat de man sneller wegreed het Beukenpad op, viel de luid om hulp roepende vrouw van de auto. Zij liep daarbij lichte verwondingen op. Er is van deze brutale en grove diefstal aangifte gedaan. 

Buit: De man maakte gereedschappen buit en 2 elektrische fietsen. 

Signalement dader: Man, tussen de 30 en 35 jaar, blank, tenger tor normaal postuur, dun blond haar, 'junktype', lichtkleurige polo, grijze werkbroek.

Auto: Witte Volkswagen Caddy, kenteken onbekend. 

Oproep: De politie is op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien of heb je op andere wijze informatie die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak? Bel met 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2019172494.

bron: Politie Gemert-Bakel/Laarbeek 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>