Clubkampioen Oranje: Levi van Maaren
Clubkampioen Oranje: Levi van Maaren

Levi van Maaren clubkampioen Oranje T.V. 't Slotje

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - 24 kinderen hebben zondag 25 augustus meegedaan aan een nieuwe opzet van de clubkampioenschappen Oranje bij Tennisvereniging 't Slotje in Beek en Donk.

Er is nu gekozen om de kinderen de ervaring mee te geven, hoe het is om net als de spelers op tv, om in een afvalschema te spelen. Zodoende viel elke ronde er spelers af. Wel konden deze spelers door in een afvallerspoule, waarbij ze ook nog kans maakten op een prijs als poulewinnaars van de eerste ronde, tweede ronde en kwartfinale. Immers je kon pech hebben met de loting en zodoende kreeg je nog kans om winnaar te zijn van je eigen ronde.

In de halve finales stonden titelverdedigster Nikki de Gouw, Levi van Maaren, Luca Verhoeven en Lieke Hermens. Nikki rekende af met Lieke en Levi met Luca, waardoor de finalisten bekend waren.

De finale tussen Nikki en Levi werd onder grote aandacht gespeeld. Hier waren prachtige rally's te bespeuren en werd er zeer sportief gespeeld. Zelfs op matchpoint werd bij twijfel het punt overgespeeld en kwam Levi van Maaren uit de bus gerold. Hij mag zich een jaar lang clubkampioen Oranje 2019 van 't Slotje noemen.