Pieter Michielsen (l) en Rob Kerkhof (r)
Pieter Michielsen (l) en Rob Kerkhof (r) Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Rabobank nieuwe duo-hoofdsponsor van ASV'33

Algemeen Sport

Aarle-Rixtel - Rabobank Helmond Peel Noord is zaterdag 24 augustus feestelijk aangekondigd als nieuwe duo-hoofdsponsor van ASV'33. Samen met Sportshop Laarbeek is Rabobank Helmond Peel Noord de komende 3 jaar als hoofdsponsor verbonden aan de plaatselijke voetbalvereniging. Directievoorzitter Pieter Michielsen (Rabobank) en bestuurslid sponsoring Rob Kerkhof (ASV'33) hezen samen de vlag als symbolische start van een succesvolle samenwerking.

ASV'33 is afgelopen jaren een onderzoek gestart naar een meer duurzame toekomst. Te denken valt hierbij aan onder andere besparing van energie en gebruik van milieuvriendelijke alternatieven voor het onderhoud van het gazon. Met dit milieuvriendelijke alternatief heeft ASV'33 zelfs de landelijke media bereikt. De vorige duo-hoofdsponsor, Van Moll Financiële Diensten, had aangegeven te willen stoppen met het hoofdsponsorschap, na dit 7 jaar te hebben gedaan. Dat was het teken voor ASV'33 om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor.

Afgelopen jaren heeft ASV'33 al regelmatig succesvol deelgenomen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vanuit deze campagne zijn de gesprekken met Rabobank Helmond Peel Noord opgestart. Na enkele gesprekken bleken de doelstellingen van ASV'33 en Rabobank Helmond Peel Noord elkaar perfect aan te vullen: Duurzaamheid.

ASV'33 is trots en verheugd met deze nieuwe samenwerking en hoopt de komende jaren de vruchten te kunnen plukken op weg naar een duurzame toekomst.

Afbeelding