Afbeelding

ZOD-alleengaanden diner in Mariahout

Algemeen

Mariahout - Zorg om het Dorp werkgroep 'Koken voor …' heeft zich zaterdag 31 augustus ingezet om eens lekker voor de alleengaanden te koken. Een geweldig diner werd gepresenteerd aan in totaal 39 personen. Allen die zich opgegeven hadden zaten gezellig bij elkaar op dit zaterdagavondje uit.

Bij deze wil het ZOD-bestuur de werkgroepen 'Koken voor …' en 'Alleengaanden' bedanken voor hun inzet voor anderen. Wilt u zich ook aansluiten bij deze groep 'Alleengaanden' die vooral op de zondagen activiteiten organiseert, dan kunt u zich aanmelden bij Gerda van den Heuvel, Lies Berkvens, Marietje van der Linden of via secretariaat@zorgomhetdorp.nl .

De vlaggen kunnen uit op zondag 8 september
Op 8 september zal de officiële bijeenkomst van de opening van het Oranjeplein en tevens onthulling van een monument ter ere van 75-jaar Bevrijding plaats vinden van 11.45 tot 13.30 uur. Eenieder is hiervoor uitgenodigd. Aansluitend is er een Picknick op het Plein. Het ZOD-bestuur en werkgroep Centrum roept iedereen op de vlaggen uit te hangen, die in de buurt van het Oranjeplein, Julianastraat en de Mariastraat wonen. Oranje vlagen in de Oranjebuurt en de rood-wit-blauwe vlagen in de Mariastraat. Dit laatste i.v.m. onthulling Bevrijdings-monument. Tot 8 september.