Logo mooilaarbeek.nl
Weging van de gevangen vis   | Fotonummer: fa8431
Weging van de gevangen vis (Foto: )
Sport

7e Koningswedstrijd HSV 't Geduld

Beek en Donk - De voorlaatste (zevende) koningswedstrijd van HSV 't Geduld is zaterdag 14 september gevist. Deze keer zaten ze aan de Zuid Willemsvaart ter hoogte van de visvijver. Het was wederom prachtig nazomerweer en heerlijk om aan het water te zitten deze keer met 15 vissers.

Traditioneel maken ze van de twee laatste wedstrijden geen punten bekend en dus ook geen winnaar. Dit doen ze omdat ze het extra spannend willen maken voor de prijsuitreiking. Voor velen van hen wordt het dus duimen mede doordat het allemaal zo lekker dicht bij elkaar lag vorige keer.

Uiteraard mogen ze wel vertellen dat ze 250 vissen (en visjes) gevangen hebben met een gewicht van 11,25 kilo. Deze keer hoefden ze bij niemand een nul in te vullen van het aantal vissen, iedereen had wel wat gevangen, alleen de een wat meer dan de andere.

Nog een koningswedstrijd rest HSV 't Geduld op 28 september, dan zal zeker de kampioen bekend worden, alleen bewaren ze dit tot aan de prijsuitreiking op 13 oktober.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>