Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 34f8aa
Foto:

Prinsjesdag Raopersgat

Lieshout - Sinds enkele jaren stellen de ex-prinsen van Raopersgat zich solidair met de regering en houden dan ook een Prinsjesdag. De zogeheten Gardisten komen dan samen om een gezellige dag te hebben buiten het carnavalsseizoen.

Dit jaar hadden de Gardisten Gerard II, Eric en Rob een leuk programma in elkaar gezet. Het gezelschap kwam rond 14.00 uur bij elkaar voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Toen deze genuttigd was gingen de ex-prinsen en de aanwezige dames per fiets naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) in Aarle-Rixtel. Daar kregen ze een film te zien en tijdens de rondwandeling een mooie en leerzame uitleg over de werking van dit RWZI door Dhr. Harry Brugmans. De dank was groot voor dit interessante bezoek.

Hierna trok de groep weer naar de Heuvel en werd de dag afgesloten met een gezellig samenzijn. Ze danken de organisatoren en de vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan het doen slagen van deze dag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>