BabyKwartierXL Laarbeek over de motorische ontwikkeling

Algemeen

Laarbeek - Hoe ziet de motoriek van kinderen van 0 – 1,5 jaar er uit? En hoe speel je daar als ouder op in? Kinderfysiotherapeuten Silke van Schijndel en Maike van Veggel zijn maandag 7 oktober te gast bij het BabyKwartierXL in Bibliotheek Beek en Donk. Zij informeren ouders over de motorische ontwikkeling van kinderen.

Silke en Maike zijn werkzaam bij Fysiotherapie en Training Kemps&Rijf, een praktijk voor fysiotherapie en training met vestigingen in Laarbeek en Helmond. BoekStartcoach Marjon Smits van de Bibliotheek zorgt voor een mooie en inspirerende collectie (prenten)boeken rondom dit thema en zij verzorgt een leuke activiteit voor baby's en hun (groot)ouders/verzorgers.

BabyKwartierXL wordt elke eerste maandag van de maand van 15.30 tot 16.30 uur georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden. In samenwerking met De Zorgboog, Logopedie Beek en Donk en Fysiotherapie Kemps & Rijf. De volgende XL bijeenkomsten zijn op de maandagen 4 november en 2 december. De onderwerpen die dan aan bod komen zijn mediaopvoeding en de spelontwikkeling van jonge kinderen.