Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6b67e3
Foto:
Onderwijs

Kinderboekenweek op originele manier geopend

Beek en Donk - De kinderboekenweek is weer van start gegaan. Dit jaar is het thema: 'Reis je mee'. Doel is om het lezen van kinderboeken te stimuleren en om een aantal boeken in het zonnetje te zetten. Elk jaar besteedt daltonbasisschool 't Otterke extra aandacht aan deze kinderboekenweek.

Er is een tentoonstelling ingericht rondom het thema 'reizen' met tal van boeken en toepasselijke vervoermiddelen en voorwerpen om zo meteen ook de woordenschat uit te breiden. Afgelopen woensdag was er een grote opening in de speelzaal voor alle kinderen. Een groep van kinderen uit de bovenbouw heeft o.l.v. juf Ingrid een origineel toneelstuk ingestudeerd en samen hebben ze een speciaal voertuig gefabriceerd om mee op reis te gaan. Alle groepen hebben een mooi kinderboek gekregen en de speciale dans van Kinderen voor Kinderen werd uitgevoerd waardoor iedereen geïnspireerd werd om lekker te bewegen. Om in de sfeer van dalton te blijven gaan alle groepen aan de slag met tal van samenwerkingsopdrachten . Er worden werkstukken gemaakt, verhalen geschreven en er wordt heel veel gelezen en voorgelezen. Zo zie je het wederom: Lezen is Leuk!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>