Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 482227
Foto:
Senioren

Activiteiten KBO Lieshout in oktober

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Naast het mededelingenbord vindt u hun ideeënbus. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Filmcyclus
'Humor, meer dan alleen maar lachen' is het thema van de filmcyclus die door de vier KBO afdelingen van Laarbeek en Vierbinden wordt georganiseerd. Op dinsdag 15 oktober wordt alweer de tweede uit de cyclus van vier films gedraaid. De titel is 'The Death of Stalin'. Het is een satirische black comedy vol galgenhumor. Inleiding en nabespreking door filosoof Philip Verdult. Iedereen is welkom. De entree bedraagt €8,00, inclusief koffie of thee. Locatie: Dorpshuis Lieshout. Aanvang 13.30 uur.

Workshop Herfstbloemstukken
Een mooie traditie van KBO Lieshout is het maken van een seizoensgebonden bloemstuk. Bloemist Ralf Bertens begeleidt op dinsdagavond 15 oktober een groep bij het creëren van een prachtig herfstbloemstuk. De deelname bedraagt €25,00. Leden van KBO Lieshout betalen €22,50. Je hoeft zelf alleen maar een schaar of mes mee te brengen. Locatie: Dorpshuis, aanvang 19.30 uur. Aanmelden kan bij de Inloop in het Dorpshuis.

Afsluiting zomerfietsen
Woensdag 16 oktober sluit de KBO fietsclub het zomerseizoen af met een mooie fietstocht door de omgeving. Er wordt voor een lunch onderweg gezorgd, dus de organisatie wil graag het aantal deelnemers weten. Deelname bedraagt €4,00, aanmelden bij de Inloop of met een briefje in de ideeënbus.

WensAmbulance Brabant
Ieder mens heeft een laatste wens: nog één keer het ouderlijk huis zien, naar een dierbaar familielid dat jarig is. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat niet altijd vanzelfsprekend. Omdat bijvoorbeeld zittend vervoer niet meer mogelijk is. Gelukkig is er dan WensAmbulance Brabant die met een vijftal ambulances en ruim 150 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar in vervulling kan laten gaan. Ambulances die uitgerust zijn met comfortabele brancards, brengen terminaal zieken nog één keer naar hun favoriete plaats. Op donderdagavond 24 oktober verzorgt Cees Huijben hierover een presentatie. In de pauze kan de wensambulance bezichtigd worden. Locatie Dorpshuis, aanvang 20.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>