Betsie Rooijakkers
Betsie Rooijakkers Foto: Mark Barten

Afscheid Betsie Rooijakkers bij Jan Linders

Algemeen

Beek en Donk - Na 50 jaar in de supermarktbranche te hebben gewerkt, of zoals ze zelf zegt: "tussen de koffie en de suiker", vindt Betsie Rooijakkers de tijd gekomen om te stoppen met werken.

Veel mensen zullen haar missen, ze is eigenlijk het gezicht van Jan Linders in Beek en Donk. Ook de kinderen die met de ouders boodschappen komen doen en al om Betsie roepen als ze een stap in de winkel zetten, zullen het zeker niet leuk vinden om haar niet meer te zien op haar vaste plek bij kassa 1. Maar ook haar collega's zullen haar gaan missen, al is het maar voor de lekkere lunch met Kerst of een lekkere walnoot/dadeltaart, voor Betsie is eigenlijk niets te gek.

"De 21 jaar die ze bij Jan Linders heeft gewerkt was het altijd: 'wat moet gebeuren, moet gebeuren' op welke afdeling dan ook. Z heeft Betsie op de vleeswarenafdeling, broodafdeling en kassa gewerkt en altijd met een lach. Haar opgewektheid, doorzettingsvermogen en gevoel voor humor maken dat ze door heel veel mensen goed gezien is", vertellen medewerkers van Jan Linders Beek en Donk.