Afbeelding

Zonnebloem Mariahout weer flink actief

Algemeen

Mariahout - In Mariahout waren de afgelopen maanden weer diverse activiteiten bij de Zonnebloem. Op woensdag 25 september was er in het Buurthuis een gezamenlijke bijeenkomst van de afdelingen van Mariahout en Lieshout.

Onder leiding van Henri Bouwmans werd er een muzikale bingo gehouden, waarbij leuke prijzen en prijsjes te winnen waren. Tevens was er een loterij. Ook daarbij waren mooie prijzen te winnen. Het werd een goed bezochte, gezellige middag met uiteraard de nodige drankjes en versnaperingen.

Om niet vast te roesten was er woensdag 16 oktober voor de Mariahoutse gasten in hun thuishonk weer een soos. Stapels spellen werden uitgestald, maar zoals de vereniging inmiddels gewend is, was het kaarten toch weer favoriet. Maar er werd ook fanatiek rummikub gespeeld.

Ook dit werd weer een geslaagde, gezellige middag. Mede natuurlijk omdat de vrijwilligers weer hun beste beentje voorzetten met het verzorgen van de inwendige mens.

Gasten en vrijwilligers kunnen zich nu weer gaan verheugen op de volgende activiteit. Dat wordt een traditionele bingo op 13 november.