In september ging KBO Lieshout op reis naar de Bodensee
In september ging KBO Lieshout op reis naar de Bodensee Foto: Henk Vogels

Veel activiteiten bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren.

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Naast het mededelingenbord vindt u onze ideeënbus. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

WensAmbulance Brabant
Ieder mens heeft een laatste wens: nog één keer het ouderlijk huis zien, naar een dierbaar familielid dat jarig is. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat niet altijd vanzelfsprekend. Omdat bijvoorbeeld zittend vervoer niet meer mogelijk is. Gelukkig is er dan WensAmbulance Brabant die met een vijftal ambulances en ruim 150 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar in vervulling kan laten gaan. Op donderdagavond 24 oktober verzorgt de heer Wan Merks hierover een presentatie. In de pauze kan de wensambulance bezichtigd worden. Locatie Dorpshuis, aanvang 20.00 uur.

Bijeenkomst KBO Schrijfclub
Op maandag 28 oktober om 13.30 uur houdt de KBO schrijfclub haar maandelijkse bijeenkomst Er zijn weer twee opdrachten die door twee leden worden verzorgd. Verder gaan ze een cursus fabels schrijven volgen.

Allerzielen
Op zaterdag 2 november herdenkt KBO Lieshout de overleden leden van de Seniorenvereniging in een H. Mis in de Sint Servatiuskerk in Lieshout. Deze begint om 19.00 uur en zal worden gezongen door Seniorenkoor 'Vogelenzang'. U bent van harte uitgenodigd.

KBO Lieshout Leesgroep
Samen een boek bespreken. Verschillende meningen horen, leren van elkaars opvattingen. Lijkt u dat iets? Kom dan eens naar de leesclub. Op dinsdag 5 november is de volgende bijeenkomst. Ze bespreken dan 'Otmars Zonen' van Peter Buwalda. Op 12 december bezoeken ze een avond met de schrijver in het Literair Café in Gemert. De bijeenkomsten van de leesclub zijn in de Hofkamer van Franciscushof en beginnen om 20.00 uur. Wilt u eens komen luisteren en meepraten? U bent van harte welkom.