Afbeelding

Wie wordt Prins Carnaval in Ganzegat?

Algemeen Carnaval

Ganzegat - Deze week wordt het nog spannender, namelijk de laatste 11 namen! En met de 2 extra hints erbij is het bijna te makkelijk. Uiteraard wordt het voor de aankomende hoogheid steeds heter onder de voeten aangezien het prinsenraden al volop bezig is door alle Ganzegatters.

De 2 extra hints zijn: Hint 7: Hij heeft een aangeboren feestneus. Hint 8: Hoffelijkheid is hem niet vreemd.

Tevens krijgt u de laatste 11 namen: Johan van Bakel, Frank Beekmans, Stijn van Dinter, Thijs Engels, Paul Geene, Jelle de Jongh, Hein van de Laar, Stephan Smits, Rens Vereijken, David Verstappen, Ruud van de Weijer. Alle hints ziet u ook op hun Facebookpagina en op de website: www.ganzegat.nl.

Op zaterdag 9 november is het prinsenbal. Om 19.00 uur begint het programma met de jeugdoptocht vanaf Stout naar de Couwenbergh en aansluitend de bekendmaking van de hoogheden.

Uiteraard heeft de carnavalsvereniging meer activiteiten komend jaar. Onderstaand de activiteiten in Ganzegat welke u alvast op de kalender mag aankruisen: 9 november 2019: Onthulling hoogheden; 14 december 2019: Jeugdprinsenreceptie; 21 december 2019: Prinsenreceptie; 10 januari 2020: nieuwjaarsborrel en krantenuitreiking; 25 januari 2020: 1e Ganzekwekavond in MFC De Dreef; 8 februari 2020: 2e Ganzekwekavond in MFC De Dreef; 22 t/m 25 februari 2020: Carnaval in Ganzegat.

Indien u nog geen vlag van Ganzegat heeft om tijdens de evenementen op te hangen of een mooie Ganzegatse das, neem dan even contact op via secretariaat@ganzegat.nl. De carnavalsvereniging ziet jullie graag op zaterdag 9 november bij het prinsenbal.