Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Cabaretier Javier Guzman in Ons Tejater

Javier Guzman  | Fotonummer: 40bd3c
Javier Guzman (Foto: Chloé Leenheer)

Lieshout - Javier Guzman staat zaterdag 9 november op het podium in Ons Tejater. Na zijn zesde Sinterklaasconference en tweede Oudejaarsconference in 2018 speelt Javier nu zijn negende avondvullende show 'Guzmán'.

Het is het tweede programma in een trilogie, die begon met 'Ga-Bie-Jer' en afgesloten zal worden met 'Francisco'. In 'Guzmán' kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn.

Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat. Ben erbij!

Zaterdag 9 november, aanvang 20.30 uur in Ons Tejater, Dorpshuis, Grotenhof 2 te Lieshout. Entree €17,50 (prijs is inclusief 1 consumptie).

Reserveren kan via: www.vierbinden.nl/onstejater. Vanaf 1 week voor de voorstelling kunt u eventueel ook tegen contante betaling nog niet gereserveerde kaarten in het Dorpshuis kopen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>