Logo mooilaarbeek.nl
Burgemeester Frank van der Meijden   | Fotonummer: 32f0ec
Burgemeester Frank van der Meijden (Foto: Joost Duppen)
Gemeente

Burgemeester gesteund door fractievoorzitters bij aanpak Schutsstraat Lieshout

Lieshout - De fractievoorzitters van de gemeente Laarbeek zijn op de hoogte gebracht van de situatie die speelt aan de Schutsstraat (woonwagenkamp) in Lieshout. De uitgevoerde controles in het kader van de handhaving van de brandveiligheid en andere overtredingen zijn door de burgemeester nader toegelicht. 

Het gaat om controles die voor een belangrijk deel in het teken staan van de veiligheid van de bewoners en bescherming van de gemeenschap. De fractievoorzitters hebben verder kennis genomen van de reacties van de bewoners van de Schutsstraat op de controle. Het taalgebruik in deze reacties is volstrekt onacceptabel. De fractievoorzitters herkennen de aantijgingen die genoemd worden niet en distantiëren zich van de inhoud van de brieven. De fractievoorzitters benadrukken dat zij het eens zijn met de aanpak van de burgemeester van de ontstane situatie en steunen hem hierin volledig.

De gemeente Laarbeek heeft reeds aangifte gedaan bij de politie nadat een ambtenaar werd bedreigd door een bewoner van de Schutsstraat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>