Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7f595b
Foto:
Evenementen

Bavaria bierruilbeurs in Lieshout

Lieshout - Al 300 jaar bestaat de Bavaria bierbrouwerij in Lieshout maar is inmiddels omgedoopt naar Swinckels Family Brewers. De naam van de ruilbeurs is niet veranderd. Op zaterdag 9 november wordt voor de 24e keer de Bavaria bierruilbeurs georganiseerd in Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout.

Op deze ruilbeurs komen alleen artikelen die iets te maken hebben met 'bier', zoals glazen, pullen, viltjes, etiketten, bierdopjes, openers, lampen, reclameborden en nog veel meer.

Deze ruilbeurs wordt zowel door de binnen- als buitenlandse verzamelaars druk bezocht. Dus hebt u meer interesse in bier dan alleen drinken, kom dan eens langs op deze ruilbeurs. Om 10.00 uur gaan de deuren open en rond 10.30 uur wordt de ruilbeurs officieel geopend door Tijn Swinkels. De ruilbeurs is tot 14.00 uur geopend. Het Bavaria Brouwerijcafé vindt u midden in Lieshout aan de heuvel 5. Aan de voor- en achterzijde van het café zijn parkeerplaatsen. Neem voor meer informatie contact op via tel. 06-25444759.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>