Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 069a4c
Foto:
Kunst en Cultuur

Speciale middag voor senioren en mantelzorgers in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - Een jaar geleden werden bij de ViERBINDEN Kadoweken de eerste bijeenkomsten georganiseerd door het Stichtingsbestuur van 't Oude Raadhuis, voor Mantelzorgers in contact met kunstenaars in 't Oude Raadhuis.

De kunstenaars leggen hun werkwijze al jaren uit aan de maandelijks bezoekende schoolkinderen, en het Stichtingsbestuur dacht dat die informatie ook voor volwassenen heel interessant zou zijn. Daaruit zijn de zeer gewaardeerde SeniorKunstCafé middagen ontstaan die vrijwel elke maand plaatsvinden op 't Oude Raadhuis.

De kunstenaars toonden dit afgelopen seizoen een kijkje in hun keuken, vertelden hoe zij werken, en wat hun beweegredenen zijn om te komen tot hun creatieve proces, en ze beantwoordden daarbij alle vragen aan een vaste groep geïnteresseerden.

Inmiddels wordt het 1e jaar jubileum gevierd van de SeniorKunstCafe middagen op 't Oude Raadhuis. Om dit te vieren, organiseert het Stichtingsbestuur van 't Oude Raadhuis een speciale activiteitmiddag. Op donderdagmiddag 14 november van 14.00 tot 15.30 uur wordt dit keer een speciale doe middag gehouden op 't Oude Raadhuis voor Senioren en Mantelzorgers uit Laarbeek.

Voor deze speciale 'ViERBINDEN Kadoweek gelegenheid' geeft Riet Hagelaar-van Bree (Aarle-Rixtel) een minicursus aquarelleren. Helpende handen zijn daarbij weer aanwezig.

Koffie, thee, parkeren en entree zijn gratis. U kunt zich aanmelden via de link op www.oudraadhuis.nl of een telefonische aanmelding via 0492-462387 (antw. app). Aanmelden is ook mogelijk door een mail te sturen naar academie@vierbinden.nl. 't Oude Raadhuis is gelegen aan het Heuvelplein 8 te Beek en Donk. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>