Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d5ea36
Foto:
Evenementen

Rhytms of Christmas: 'Big, fat, American kerstconcert!'

Lieshout - Maak je klaar voor een 'big, fat, American Christmas!' De Slagwerkgroep van Harmonie St Caecilia verzorgt dit jaar het Rhythms of Christmas kerstconcert in de Sint Servatiuskerk. Met een dikke, mierzoete Amerikaanse saus gaat het kerstconcert dit jaar helemaal over de top.

De kerk wordt voor het concert op 15 december omgetoverd naar een Amerikaans kerstparadijs. Alle mierzoete, maar o zo gezellige kerstclichés komen voorbij. De slagwerkgroep staat er niet alleen voor. Het orkest wordt ondersteund door gastmuzikanten, het koor Prima Vera en ook de eigen slagwerkleerlingen zijn van de partij. Het kerstconcert van St Caecilia wordt jaarlijks door een ander onderdeel van de muziekvereniging georganiseerd. Vorig jaar betoverde het harmonieorkest met haar Sounds of Christmas, dit jaar is het dus de beurt aan de slagwerkers met hun Rhythms of Christmas.

De deuren van de kerk gaan 15 december open om 18.30 uur, het concert start om 19.00 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>