Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Lieshouts Bridgetoernooi in het Dorpshuis

De wisseltrofee  | Fotonummer: 5af650
De wisseltrofee (Foto: )

Lieshout – In het Dorpshuis van Lieshout wordt zaterdagmiddag 30 november het Lieshouts Bridgetoernooi gehouden door de bridge-afdeling van seniorenvereniging KBO-Lieshout in samenwerking met bridgeclub De Poort van Binderen.

Daar zal dan worden gestreden om de Lieshouttrofee, maar er zijn ook verschillende andere prijzen te winnen. U kunt deelnemen aan dit toernooi als u lid bent van KBO-Lieshout of van bridgeclub De Poort van Binderen of als u in de gemeente Laarbeek woont.

Aanmelden voor het Lieshouttoernooi kan door het overmaken van €10,00 per bridgepaar op rekeningnummer NL03 RABO 0128 9099 94 t.n.v. Jan van Asseldonk, onder vermelding van uw naam, adres en e-mailadres. Voor inlichtingen kunt u terecht bij Jan van Asseldonk (06-23612897, e-mail jmvanasseldonk361@kpnmail.nl) of bij Nettie van Straten (0499-324919, e-mail ajnvanst@caiway.nl).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>